čtvrtek 25. července 2013

Nemoc a únava

Minulý čtvrtek jsem měla trénink se Zdeňkou. Nohy, břicho a biceps. Byl to pěkný zápřah, chvílemi jsem skoro viděla andělíčky. Nohy dostaly co proto. Vždycky si říkám, že to byl nejnáročnější trénink, co jsem zažila a za týden si to říkám znova :-D Hranice se pořád posouvají.
No jenže v pátek jsem byla úplné vyřízená a do toho mě hned od probuzení začalo bolet v krku. Šla jsem do práce a v 10h jsem už byla zpátky v posteli. Rozjelo se to v nějakou virózu a proležela jsem celý víkend. No aspoň jsem si trochu odpočinula. Ale ty nohy jak bolely! Skučela jsem při každém pohybu :-)
V pondělí jsem si už dala kardio na eliptickém trenažeru a zadek. Chodím teď do nové posilovny, kterou otevřeli v obchoďáku hned vedle našeho domu. To je paráda, protože to mám opravdu jen pár kroků. A je to tam skvělé. Moderní a luxusně zařízené. Ty stroje cvičí skoro sami :-) A mimo jiné tam prodávají Pure coco, což je voda z mladých kokosových ořechů. Kupuju si jí skoro pokaždé a popíjím jí během tréninku nebo si jí míchám po s proteinem. Je to neskutečná dobrota a krásně osvěží. Kam se hrabou chemické ionťáky!
20130722_105434
V úterý jsem šla cvičit s trenérkou, ale až odpoledne po práci. Dojezd té nemoci a velké vedro mi moc energie nedodaly. Byla jsem slabá a i když jsem se snažila co to šlo, nemohla jsem dát do tréninku maximum. Ale i tak to bylo super a cítila jsem se po cvičení skvěle.
Tréninky se mi teď trochu změnily, abych zapracovala víc na dolní polovině těla, kde mám největší rezervy. Taky břicho teď cvičím méně často s méně cviky, ale velkými váhami a náročnějšími cviky. Aby se víc rozvinula hloubka svalů.
Můj týdenní plán teď vypadá takhle:
PO: 30 minut kardio, zadek
ÚT: 30 minut kardio ... Nohy, triceps/biceps, břicho
ST: volno
ČT: Nohy, břicho, biceps/triceps
PÁ: Ramena, zadek, kardio 30 minut
SO: 50 minut kardio
NE: 30 minut kardio ... Záda, prsa, zadek, břicho

Další týden, jen prohodím ve čtvrtek nohy za jinou tréninkovou jednotku a jedu je sama v neděli.
Jídelníček je teď trochu radikálnější. Ale snad se díky tomu proloupnou zase nějaké větší a viditelné výsledky. Moje vlny teď jsou:
50/50/50/300
V sobotu si jednu na Slovensko vybrat pózovací plavky. Už se těším, jupí :-) Ale ta cesta bude asi dost náročná. Jedeme v pátek přes noc a do neděle pak budeme u manželovo rodiny u Opavy. Snad to zvládnu nějak skloubit, abych dodržela jídelníček i tréninky. Chce to dobře a strategicky naplánovat. A na to já jsem specialista ;-)
Mám to teď všechno trochu náročnější, takové přelomové období v životě. Chvílemi mě přepadají splíny a jsem často unavená. I ta přípravka mě dost vyšťavuje. Ale na druhou stranu mě to psychicky drží nad vodou. Vždycky když si du zaběhat nebo zacvičit, tak jsem sice unavená, ale cítím vnitřní sílu, která mě žene dál.

Žádné komentáře:

Okomentovat